Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
19. júna 2023, 16:40
Čas čítania 0:35

Najhľadanejší Slovák: Polícia pátra po členovi bankomatovej mafie. Európsky zatykač naňho vydali pre vraždu a viaceré lúpeže

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Marek Danihel je na úteku od roku 2011.

Policajti už 12 rokov pátrajú po jednom z najhľadanejších Slovákov. Ide o Mareka Danihela, ktorý je obvinený z pôsobenia v zločineckej skupine a úkladnej vraždy, priblížila polícia na sociálnej sieti.

Danihel mal v rokoch 2009 až 2010 pôsobiť v tzv. bankomatovej mafii. Za toto obdobie sa mal podieľať na viac ako 70 lúpežiach bankomatov, informujú Aktuality. Svojím konaním spôsobil škodu takmer pol milióna eur. 

Za trestné činy mu hrozí doživotie

Narodil sa v roku 1981 a pred svojím útekom žil na západnom Slovensku v Galante. Meria od 180 cm do 185 cm. Má hnedé oči a vlasy tmavej farby. Aktuálne miesto pobytu hľadaného Danihela nie je známe. 

„V prípade akýchkoľvek informácií o hľadanej osobe kontaktujte primárne číslo 158. Alternatívou je súkromná správa oficiálnej stránke polície na Facebooku, ak je príjem správ zapnutý. Garantujeme Vám anonymitu,“ dodali policajti. Ak by sa policajtom Danihela podarilo dolapiť, hrozí mu doživotný trest. 

Domov
Zdieľať
Diskusia