Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová TASR
21. júna 2023, 21:51
Čas čítania 0:49

FOTO: Takúto spúšť spôsobila superbúrka vo viacerých okresoch. Záchranným zložkám dali zabrať rozbité autá a popadané stromy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia vodičom odporúča, aby prispôsobili jazdu poveternostným podmienkam, dodržiavali dostatočnú vzdialenosť od ostatných vozidiel, radšej spomalili a mali zapnuté stretávacie svetlá.

Viaceré úseky ciest v Trnavskom kraji sú pre popadané stromy po búrke ťažko prejazdné. Najhoršia situácia je aktuálne v okresoch Skalica, Senica a Trnava. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti. Zelená vlna RTVS okrem iného upozornila na spadnutý strom na rýchlostnej ceste R1 za Žiarom nad Hronom smerom do Zvolena. Strom blokuje pravý jazdný pruh na 130. kilometri.


Úsek medzi Jablonicou a Bielou horou je podľa polície neprejazdný. Ťažko prejazdné sú aj cesty v okolí Petrovej Vsi a na úsekoch Kopčany – Kúty a Sládkovičovo – Veľká Mača. „Policajti sú v teréne a v prípade potreby regulujú dopravu,“ ubezpečila polícia. Zelená vlna upozorňuje aj na spadnutý strom medzi Dolným Dubovým a Špačincami.


Doprava sa komplikuje aj mimo Trnavského kraja. Jeden jazdný pruh blokuje spadnutý strom v Považskej Bystrici na Okružnej za železničnou stanicou smerom na Štúrovu. Strom spadol na cestu aj na hlavnom ťahu v Nitrianskej Blatnici a na výjazde z Prievidze smerom na Nedožery-Brezany. Hustý dážď a popadané konáre sú podľa Zelenej vlny na ceste medzi Ladomerskou Vieskou a Žiarom nad Hronom. Na vjazde do Zlatých Moraviec z Topoľčianok spadol strom na osobné auto.


Polícia vodičom odporúča, aby prispôsobili jazdu poveternostným podmienkam, dodržiavali dostatočnú vzdialenosť od ostatných vozidiel, radšej spomalili a mali zapnuté stretávacie svetlá.

Senica Trnava burkySenica Trnava burkySenica Trnava burkySenica Trnava burky
Zobraziť galériu
(6)
Domov
Zdieľať
Diskusia