Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
23. júna 2023 o 8:50
Čas čítania 0:45

Po brutálnej vražde 78-ročnej dôchodkyne v Lučenci zostal podozrivý vrah sedieť na mieste činu. Čakal tam na políciu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bitke predchádzala hádka, polícia však neprezradila detaily.

Páchateľom štvrtkovej brutálnej vraždy na cintoríne v Lučenci je s najväčšou pravdepodobnosťou miestny 50-ročný obyvateľ. Počas hádky začal 78-ročnú obeť agresívne biť a kopať a spôsobil jej tým ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahla, píše Nový Čas

Agresívny muž po vražde neušiel z miesta činu, ale podľa polície zostal sedieť na zemi vedľa tela obete a čakal tam na hliadku. „Krátko po spáchaní skutku bol na mieste činu zadržaný podozrivý muž, s ktorým vyšetrovateľ vykonáva procesné úkony. Krajský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy,“ povedala krajská policajná hovorkyňa v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Svedok vraždy, ktorý zvuky útoku započul zo svojho bytu neďaleko cintorína, tvrdí, že sa podozrivý muž iba nedávno vrátil z väzenia. Muž bol podľa svedka mimoriadne agresívny a do dôchodkyne podľa neho kopal a búchal ako nepríčetný.

Polícia sa však k prípadu bližšie nevyjadrila. „Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony viac informácií nie je možné poskytnúť. Bližšie informácie uvedieme, hneď ako to procesná situácia dovolí,“ dodala Faltániová.

8. októbra 2024 o 9:00 Čas čítania 6:12 Komik Makovický: Vtip o atentáte na Fica by som zopakoval, dostal som zaň potlesk. Šutajovi Eštokovi budem skladať iba komplimenty Komik Makovický: Vtip o atentáte na Fica by som zopakoval, dostal som zaň potlesk. Šutajovi Eštokovi budem skladať iba komplimenty

Z vraždy dôchodkyne polícia obvinila 42-ročného muža z Lučenca, informovali policajti na Facebooku. Za zločin mužovi hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo na doživotie.

polícia
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj, Facebook/Polícia SR – Banskobystricky kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia