Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Jakub Paulík
1. júla 2023, 10:48
Čas čítania 0:28

Černák vraj nariadil vraždu spoza mreží. Podnikateľovi koncom 90. rokov odrezali hlavu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bývalý mafiánsky bos sa na pojednávaní odmietol zúčastniť.

Mikuláš Černák si údajne ešte v roku 1998, keď bol vo väzbe, objednal vraždu podnikateľa Petra Suržinu. V prípade zhruba po 25 rokoch od vraždy prebehlo prvé pojednávanie na Okresnom súde v Prešove. Černák svoju vinu odmieta a na pojednávaní sa nezúčastnil, uvádzajú tvnoviny.sk.

Prítomná však bola jeho bývalá partnerka, matka obete, ale aj deti. „Bol som na pohrebe svojho oca, videl som mu zošitú hlavu. Pre 10-ročného chlapca to nie je nič príjemné,“ povedal pre tvnoviny.sk Peter, syn zavraždeného podnikateľa.

Vrah podľa obžaloby Suržinu zaškrtil v aute a následne mu odrezal hlavu od tela. Mŕtveho podnikateľa našli neďaleko obce Vydrník. Vraždu dal Černák údajne vykonať svojmu zabijakovi Alojzovi Házymu. Toho dali ešte v tom istom roku zavraždiť sýkorovci.

8. septembra 2020, 13:07 Čas čítania 7:15 120-kilogramový zabijak slovenskej mafie: Mužovi vytrhol ohryzok, pre obete mal vraj pripravený súkromný cintorín 120-kilogramový zabijak slovenskej mafie: Mužovi vytrhol ohryzok, pre obete mal vraj pripravený súkromný cintorín
Domov
Zdieľať
Diskusia