Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
1. júla 2023, 11:46
Čas čítania 0:45

AKTUÁLNE: V Bratislave pri požiari v škole zomrel žiak. Predtým zapálil autá na ulici

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tragédia sa odohrala na Teplickej ulici.

Na Teplickej ulici v Bratislave zomrel v horiacej škole žiak, informuje Štandard. Ešte predtým vraj podpálil prvé nadzemné podlažie budovy aj autá na ulici. Do školy sa dostal cez rozbité okno.

Podľa zdrojov Štandardu mal podpaľač 18 rokov. V škole nemal žiadne problémy a predmety absolvoval s hodnotením výborný. Zo Školy pre mimoriadne nadané deti a Gymnázium v Bratislave pochádzal aj strelec, ktorý na Zámockej ulici v Bratislave zabil dve osoby.

O prípade v priebehu dňa informovala aj polícia, ktorá spomenula viacero nočných požiarov. „Policajti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II boli dnes (1. júla 2023) krátko pred 2.00 h vyslaní k požiaru viacerých motorových vozidiel nachádzajúcich sa v areáli jednej z firiem na Pestovateľskej ulici. Na mieste bolo zistené, že v dôsledku požiaru založeného neznámym páchateľom došlo v súkromnom areáli firmy k zapáleniu 6 motorových vozidiel a pred areálom firmy k zapáleniu ďalších 8 motorových vozidiel,“ informovali.

Neskôr boli policajti vyslaní na Skalickú cestu, kde údajne došlo k požiaru školy. „Príslušníci Hasičského a záchranného zboru po uhasení požiaru spozorovali v zhorených priestoroch telo muža bez známok života. Privolaný súdny lekár na mieste konštatoval smrť,“ objasnila hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Jana Šimunková.

Domov
Zdieľať
Diskusia