Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer TASR
5. júla 2023, 12:58
Čas čítania 1:02

PREHĽAD: Začína sa festival Pohoda, toto sú obmedzenia, inštrukcie a program

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Multižánrový festival otvára svoje brány netradične už dnes.

Trenčianska polícia upozorňuje návštevníkov, ktorí sa chystajú na festival Pohoda autom, aby rešpektovali dopravné značenie, pokyny policajných hliadok aj usporiadateľov. V okolí trenčianskeho letiska, ktoré festival privíta už po dvadsiatykrát, totiž platia dopravné obmedzenia.

Ich dôvodom je prebiehajúca rekonštrukcia cesty prvej triedy medzi Drietomou a Mníchovou Lehotou, ktorá je hlavnou prístupovou trasou pre autá idúce na festival. Z tejto cesty sa bude možné dostať na festivalové parkovisko cez Veľké Bierovce a Opatovce.

Návštevníci prichádzajúci v smere od Bratislavy budú presmerovaní k diaľničnej križovatke Lúka. Šoféri z druhej strany, v smere zo Žiliny budú musieť prejsť cez diaľničnú križovatku Nové Mesto nad Váhom. Všetky vozidlá smerujúce na trenčianske letisko budú následne vedené po ceste 2/507 v smere na obce Beckov a Trenčianske Stankovce.

Pre očakávané dopravné obmedzenia otvára 26. ročník multižánrového festivalu Pohoda svoje brány netradične už dnes. Festivalové parkovisko, obe stanové mestečká, silent camp a karavan parking otvárajú organizátori o 18.00 h. V oboch stanových mestečkách bude pripravený špeciálny program na niekoľkých miestach, budú fungovať úschovne, sociálne zariadenia, stánky s jedlom a pitím aj zdravotnícke centrá.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal


Počas troch koncertných dní vystúpi na trenčianskom letisku v rámci programu Central Cee, Suzanne Vega, Jamie XX, Rico Nasty, Rozi Plain, Caroline Polachek, Ben Howard, Wet Leg či Amelie Lens. Zo slovenských interpretov nebude chýbať Gleb alebo WEN s Porsche Boyom.


Pre nemotorizovaných návštevníkov sú už oddnes k dispozícii špeciálne autobusy. V opačných smeroch budú po skončení festivalu autobusy odchádzať priamo spod hlavného pódia. Od zajtra posilní o tri vozne vlakové spojenia Železničná spoločnosť Slovensko pri 12 expresných vlakoch na trase Bratislava – Košice a späť.

Domov
Zdieľať
Diskusia