Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
8. júla 2023, 16:21
Čas čítania 0:31

Ivan Korčok do konca augusta oznámi, či bude kandidovať za prezidenta. Zuzana Čaputová ho nepriamo podporila na Pohode

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prezidentka Zuzana Čaputová a Ivan Korčok diskutovali na Pohode s novinármi Štefanom Hríbom a Petrom Bárdym.

Prezidentka Zuzana Čaputová nepriamo podporila Ivana Korčoka v tom, aby kandidoval za prezidenta. Exminister zahraničných vecí prisľúbil, že svoje rozhodnutie o tom, či bude kandidovať, oznámi do konca augusta. Upozornil na to Denník N.

Novinár Štefan Hríb sa prezidentky spýtal, či z trojice Ján Kubiš, Peter Weiss a Ivan Korčok má svojho favorita. „Neviem, či všetci ohlásili svoju kandidatúru, ale minimálne v tom jednom prípade dúfame. Takže áno,“ reagovala.

Zuzana Čaputová dodala, že keďže existuje sloboda slova, môže podľa jej názoru aj ako úradujúca prezidentka prejaviť názorový súlad s niektorým z možných kandidátov.

Na otázku šéfredaktora Aktualít Petra Bárdyho, či bude kandidovať, Ivan Korčok odpovedal: „Nenecháva ma to chladným.“ Dodal však, že potrebuje čas, pretože ide o dôležité rozhodnutie. 

Ivan Korčok poďakoval za podporu a podľa Aktualít si od divákov vyslúžil standing ovation.

Domov
Zdieľať
Diskusia