Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
10. júla 2023, 20:50
Čas čítania 0:33

Toto je najhľadanejší Slovák vo svete. Zverejnili, kde sa môže momentálne nachádzať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia po Karolovi Mellovi pátra od roku 2011.

Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti upozornila na najhľadanejšieho Slováka vo svete. Ide o Karola Mella, ktorý je obvinený z vraždy a na úteku pred trestnými orgánmi je od roku 2011. Mello by sa podľa aktuálnych informácií mal nachádzať na Belize. 

Polícia aktívne pátra po akýchkoľvek informáciách o hľadaných osobách. „V prípade akýchkoľvek informácií k hľadanej osobe kontaktujte primárne číslo 158. Alternatívou je súkromná správa oficiálnej stránke polície na Facebooku, ak je príjem správ zapnutý. Garantujeme Vám anonymitu,“ uviedla v statuse.

17. júna 2022, 9:30 Čas čítania 6:47 Kto sú najhľadanejší Slováci, po ktorých pátra aj Interpol? Vrahovia, mafiáni aj terorista Kto sú najhľadanejší Slováci, po ktorých pátra aj Interpol? Vrahovia, mafiáni aj terorista

Polícia vysvetlila, že dostať hľadanú osobu pred súd na Slovensku je náročná situácia, ktorú nemajú vždy pod vedením. „Úlohou polície je danú osobu vypátrať alebo zadržať, no len v prípade, že to právny systém dovoľuje. Po zadržaní nasleduje vydávacie konanie, ktoré je v plnej kompetencii justičných orgánov. Úspešnosť vydávacieho konania závisí od množstva faktorov,“ uviedol riaditeľ Národnej ústredne Interpol.

Domov
Zdieľať
Diskusia