Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
18. júla 2023 o 10:16
Čas čítania 0:30

Mladík v Košiciach brutálne ubil dvojročné dieťa na smrť, teraz mu hrozí 12 rokov vo väzení. Na zemi mu postúpal po hlave

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Vyšetrovateľ kriminálnej polície podal návrh na obžalobu na mladíka, ktorý na prelome februára a marca v záhradkárskej lokalite na Jarmočnej ulici v Košiciach mimoriadne brutálne napadol dvojročné dieťa. Zraneniam napokon podľahlo, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

„Vtedy 18-ročný mladík mal podľa výsledkov vyšetrovania v jednej z chát fyzicky napadnúť maloletú osobu, a to tak, že dieťa mal hodiť o zem a potom mu ešte po hlave stúpať nohou, čím dieťaťu spôsobil zranenia, ktorým počas hospitalizácie v jednej z košických nemocníc podľahlo,“ spresnila.

Mladíka ešte v marci obvinili zo zločinu zabitia. Keďže úmyselne spôsobil ťažkú ujmu na zdraví, k tomu na chránenej osobe, vec prevzala kriminálna polícia KR PZ v Košiciach.

V prípade dokázania viny hrozí mladíkovi trest odňatia slobody na deväť až 12 rokov.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia