Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Jakub Paulík
12. augusta 2023, 9:58
Čas čítania 0:31

Matovič sa pustil do moderátora Bielika a nazval ho skorumpovaným chrapúňom. Šlo mu o to, aby som mu jednu natiahol, tvrdí Bielik

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Moderátorovi relácie sa vraj zvierali ruky v päsť. Igor Matovič totiž v konfliktnej situácii spomenul jeho otca.

Predseda OĽaNO Igor Matovič sa v relácii Ide o pravdu s Petrom Bielikom navážal do moderátora, ktorého nazval „chrapúňom“ a obvinil ho z toho, že je „skorumpovaný novinár“, ktorý sa „necháva kúpiť“ a „robí špinavú robotu proti politikom“.

Reagoval tak na Bielikovu poznámku, ako Igor Matovič písal diplomovú prácu. Matovič moderátora nazval aj „hanbou svojho otca“, čím chcel údajne moderátora vyprovokovať, aby ho udrel, myslí si Bielik.

Ten na svojom LinkedIn profile napísal: „Igor Matovič sa veľmi snažil vyprovokovať ma. Podpásovo na to použil môjho otca, pretože vie, ako veľmi mi chýba. Aj keď vo mne vrela krv a päste som mal zaťaté, uvedomil som si, že: 1. Igor Matovič nie je moja váhová kategória, 2. že mu presne o to ide, aby som mu jednu natiahol a on zo seba mohol robiť martýra.“

Domov
Zdieľať
Diskusia