Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
7. septembra 2023, 20:45
Čas čítania 0:39

Videl krádež, tak sa rozbehol a sám dolapil zlodejov. Hrdina zo Žiaru nad Hronom neváhal ani sekundu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Okoloidúci 34-ročný muž sám spacifikoval zlodejov a zadržal ich až do príchodu polície.

Dvoch zlodejov z Maďarska, ktorí okradli 52-ročnú ženu o peňaženku, sa podarilo zadržať 34-ročnému mužovi zo Žiaru nad Hronom. Na sociálnej sieti o prípade, ku ktorému došlo v utorok 5. septembra, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.


„Ničnetušiaca žena čakala pri stánku so zmrzlinou a pod pazuchou mala svoju peňaženku. V tom k nej prišla dvojica neznámych mužov a jeden z nich jej peňaženku odtiaľ vytrhol a dali sa na útek,“ priblížila polícia.

Zlodejov spacifikoval okoloidúci muž

Incident si všimol 34-ročný muž zo Žiaru nad Hronom, ktorý začal páchateľov prenasledovať. Podarilo sa mu ich dostihnúť a zadržať až do príchodu polície, ktorá zistila, že dvojica zlodejov vo veku 26 a 32 rokov pochádza z Maďarska.


Muž, ktorý zlodejov zadržal, polícii opísal i tretieho spolupáchateľa. Ten z miesta činu ušiel, keď videl, že krádež peňaženky sa nepodarila, polícii sa ho však podarilo na základe opisu krátko po incidente zadržať. Peňaženka s nepoškodeným obsahom bola vrátená majiteľke, trojica mužov z Maďarska čelí trestnému stíhaniu pre prečin krádeže.

Späť
Zdieľať
Diskusia