Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová TASR
30. septembra 2023, 17:05
Čas čítania 0:38

V obci na severe Slovenska nafúkal šéf volebnej komisie. Nebol jediný, nafúkal aj jeho kolega

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Starosta obce momentálne čaká na rozhodnutie okresnej komisie v Námestove.

Okresná volebná komisia v Námestove sa zaoberá prípadom opitého predsedu a člena komisie 2. volebného okrsku v obci Zuberec. Po vykonaní dychovej skúšky polícia tieto informácie potvrdila, informuje portál My Orava.

„V Žilinskom kraji polícia preverila oznámenie, že niektorí členovia volebnej komisie v obci Zuberec, okres Tvrdošín, majú byť pod vplyvom alkoholu. Policajnou hliadkou boli vykonané dychové skúšky, ktoré boli v dvoch prípadoch pozitívne, a to u predsedu a jedného člena komisie,“ potvrdila Zuzana Hrabovská z odboru komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru.

Starosta obce aktuálne čaká na vyjadrenie okresnej komisie. Podľa viceprezidenta Policajného zboru Damiána Imreho nejde pri voľbách o nič neobvyklé. 

„Už tu máme tradičnú situáciu, ktorá nastáva takmer pri každých voľbách na Slovensku. Chcem vyzvať členov komisií, aby nepožívali alkoholický nápoj, nemôžu ďalej pokračovať, pretože to je, ako keby prišli do práce,“ tvrdí Imre.

Počas celého dňa sledujeme priebeh predčasných parlamentných volieb naživo. Prečítaj si všetky dôležité informácie z volebných miestností, štatistiky a výsledky na jednom mieste.

30. septembra 2023, 7:00 Čas čítania 25:30 VOĽBY 2023: Podľa priebežných výsledkov vedie Smer, spočítali už viac ako 60 % hlasov VOĽBY 2023: Podľa priebežných výsledkov vedie Smer, spočítali už viac ako 60 % hlasov
voľby
Zdroj: TASR/Daniel Stehlík
Domov
Zdieľať
Diskusia