Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
17. októbra 2023 o 7:59
Čas čítania 0:46

Poslanec za SNS Huliak zverejnil petíciu na podporu samého seba, chce byť ministrom. Oveľa väčší úspech má však tá proti nemu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rudolf Huliak je údajne jedným z kandidátov na ministra životného prostredia.

Poslanec z kandidátky SNS Rudolf Huliak na svojej facebookovej stránke zverejnil petíciu, v ktorej podporuje sám seba. Petícia s názvom „Podporujeme Rudolfa Huliaka na post ministra životného prostredia“ vyzýva Slovákov a prezidentku, aby rešpektovali výsledky volieb.

Rudolf Huliak vraj čelí masívnej a špinavej antikampani zo strany médií, politických strán a mimovládnych organizácií. Tie sa údajne nevedia zmieriť s výsledkom volieb. 

„Týmto vyzývame prezidentku Slovenskej republiky, aby v prípade nominácie Rudolfa Huliaka na post ministra životného prostredia rovnako rešpektovala výsledky volieb a pána Huliaka na tento post vymenovala,“ dodáva autorka petície.

Petíciu podpísalo vyše 6-tisíc ľudí. Huliak ju na Facebooku zverejnil s komentárom: „Pomôžte podporiť správnu vec. Spoločne im ukážeme.“ 

Petíciu proti Huliakovi už podpísalo viac ako 35-tisíc ľudí

Petícia na podporu Huliaka je reakciou na už existujúcu petíciu, ktorú už podporilo viac ako 35-tisíc ľudí. Organizuje ju iniciatíva My sme les a je proti nominácii Rudolfa Huliaka a Filipa Kuffu na post ministra životného prostredia. Proti politikom sa už od volieb búria ochranári aj verejnosť.

19. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 9:56 Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození

Signatári petície novú vládu žiadajú o aktívnu obhajobu a presadzovanie hodnôt ochrany prírody a klímy. Zároveň však poukazujú na problematické názory a minulosť Rudolfa Huliaka a Filipa Kuffu.

huliak
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia