Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
6. novembra 2023, 15:43
Čas čítania 0:43

Polícia hľadá nových kolegov do špeciálneho komanda. Ak splníš tieto podmienky, čaká ťa množstvo výhod

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

LYNX Commando zasahuje napríklad pri policajných akciách, ozbrojených sprievodoch alebo pri preprave peňazí.

Polícia Slovenskej republiky hľadá nových kolegov do špeciálného LYNX Commanda.  Členovia zásahového útvaru operujú po celom Slovensku a ich veliteľom je policajný prezident. Ponuku zverejnili na webe rezortu vnútra. 

Aby si sa stal členom, musíš prejsť prijímačkami, ktoré trvajú týždeň. „Musíš byť pripravený zasahovať proti teroristom, únoscom a nebezpečným páchateľom z organizovaných zločineckých skupín. V LYNX Commande si siahneš na svoje limity,“ informuje ministerstvo vnútra na webe. LYNX Commando pôsobí pri policajných akciách, preprave peňazí či pri zabezpečovaní ochrany zastupiteľských úradov Slovenskej republiky v zahraničí. 

Polícia ponúka pravidelný a stabilný príjem, základný hrubý mesačný príjem od 1 101,50 €, platené služobné voľno, príspevok na stravovanie, každoročne bezplatnú zdravotnú prehliadku, kúpeľnú liečbu, preventívnu rehabilitáciu a množstvo iných výhod.

Toto musíš spĺňať

Ak sa chceš do špeciálneho komanda dostať, musíš mať viac ako 18 rokov, stredoškolské vzdelanie s maturitou a znalosť štátneho jazyka. Samozrejmosťou je zdravotná, fyzická a psychická spôsobilosť. Polícia požaduje aj bezúhonnosť a spoľahlivosť, spôsobilosť na právne úkony a ku dňu prijatia do služobného pomeru musíš byť bez členstva v politickej strane alebo hnutí. 

O pracovnej ponuke sa dozvieš viac tu

LYNX komando, polícia
Zdroj: Ministerstvo vnútra SR
Domov
Zdieľať
Diskusia