Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
10. novembra 2023, 7:27
Čas čítania 0:35

VIDEO: Lindemanna uvidíme aj v Bratislave. Takto proti spevákovi Rammsteinu protestoval dav ľudí v Nemecku

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Na proteste sa zúčastnili stovky ľudí.

Približne 600 ľudí sa zišlo na proteste pred arénou Quarterback v Lipsku na východe Nemecka, kde mal sólový koncert Till Lindemann, frontman nemeckej skupiny Rammstein. 

Vystúpenie sa konalo v stredu večer, polícia správu zverejnila vo štvrtok. Uvádza sa v nej, že demonštrácia prebehla bez prevažne väčších výtržností, hoci sa vyšetruje niekoľko prípadov poškodenia majetku a ďalšie trestné činy. „Okrem toho prišlo údajne počas stretnutia k protiústavnému gestu, ktoré sa preveruje tiež,“ uviedla lipská polícia. 

V lete bolo voči Lindemannovi vznesených niekoľko obvinení zo sexuálneho zneužívania, ku ktorému vraj došlo počas turné s Rammsteinom. Prokuratúry v Berlíne aj v Litve odvtedy zastavili vyšetrovanie. Lindemann obvinenia poprel.

Lindemann je na sólovom turné, ktoré sa začalo práve v Lipsku, pričom 24. novembra sa predstaví aj fanúšikom v Bratislave. Začiatkom novembra vydal svoj debutový album Zunge. S projektom Lindemann má na konte albumy Skills in Pills, F & M a Live in Moscow.

Domov
Zdieľať
Diskusia