Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. novembra 2023, 15:10
Čas čítania 0:30

Mimoriadne pátrajú po troch mladých Slovenkách, pomôcť môže každý detail. Zverejnili ich fotografie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia Slovenskej republiky pátra po ďalších nezvestných deťoch.

Na Slovensku pátracie tímy hľadajú tri nezvestné dievčatá z Trenčianskeho a Nitrianskeho kraja. Všetky tri sú neplnoleté. Ak si hľadané osoby niekde spozoroval, skontaktuj príslušníkov polície na čísle 158. Na nezvestné deti upozornil portál Z regiónu.sk.

Ešte stále pátrajú po 16-ročnej Dominike Pusztakürtiovej. Pochádza zo Šale a nezvestná je od 9. novembra. Dominika má čierne vlasy a hnedé oči. Naposledy mala oblečené zelené šortky, čierne tričko a ružové tenisky.

pátranie
Zdroj: Facebook/Záchranný systém Slovensko – pátranie po osobách

Nezvestná je aj 15-ročná Terézia Verešová. Pátranie po nej vyhlásili 13. novembra. Terézia má hnedé vlasy a naposledy ju videli v čiernej mikine s bielym nápisom, v tmavomodrých rifliach a ružových teniskách.

pátranie
Zdroj: Facebook/Záchranný systém Slovensko – pátranie po osobách

Pátrajú aj po Ľudmile Matyášovej z okresu Hlohovec. Ľudmila má 16 rokov, hnedé vlnité vlasy, hnedé oči a plnoštíhlu postavu. Nezvestná je od 15. novembra. 

pátranie
Zdroj: Facebook/Záchranný systém Slovensko – pátranie po osobách
Domov
Zdieľať
Diskusia