Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová
5. decembra 2023, 7:57
Čas čítania 0:24

Stratili sa dve malé dievčatá. Sofia má 8 rokov a Eva len 6, rodina prosí o pomoc

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V prípade akýchkoľvek informácií volaj na číslo polície 158.

Aktualizácia: Pátrací tím Východ informoval, že dievčatá úspešne vypátrali. Pomôcť však môžeš pri pátraní po 12-ročnom Majkovi. Viac informácií nájdeš tu.

6. decembra 2023, 13:16 Čas čítania 0:24 Majko sa vypýtal na toaletu a už sa nevrátil. Polícia žiada Slovákov o pomoc pri pátraní po 12-ročnom chlapcovi Majko sa vypýtal na toaletu a už sa nevrátil. Polícia žiada Slovákov o pomoc pri pátraní po 12-ročnom chlapcovi

Článok nižšie uvádzame v pôvodnom znení.

Prebieha mimoriadne pátranie po dvoch nezvestných deťoch vo veku 6 a 8 rokov. Ide o sestry Sofiu a Evu, informuje Ministerstvo vnútra SR. Miesto bydliska majú nezvestné uvedené v Košiciach.

Eva má 6 rokov a podľa opisu má svetlé vlasy po plecia a hnedé oči. Jej staršia sestra, 8-ročná Sofia, má hnedé vlasy po plecia a hnedé oči. Ďalšími poznávacími znameniami sú odstávajúce uši a škúlenie na jedno oko. 

V prípade akýchkoľvek informácií volaj na číslo polície 158. 
Pátrací Tím Východ
Zdroj: Pátrací Tím Východ
Pátrací Tím Východ
Zdroj: Pátrací Tím Východ
Domov
Zdieľať
Diskusia