Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
15. decembra 2023, 9:47
Čas čítania 0:47

Ďuriš Nicholsonová posiela tvrdý odkaz Beňovej. Pripomenula jej aj dobré vzťahy s Mečiarom a Kočnerom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Smer-SD podľa europoslankyne opäť unáša právny štát.

Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová na Facebooku zareagovala na prejav Moniky Beňovej v europarlamente. Tá označila slovenských europoslancov za súčasť panoptika slovenských politikov. Nicholsonová sa proti týmto tvrdeniam v statuse ohradila. 

„To, čo stvárate so Slovenskom, vyháňa slušných ľudí do ulíc, mnohých až za hranice. Bojovať za týchto ľudí je moja česť, moja práca a moja zodpovednosť. A bojovať proti zlu je moja povinnosť. Fico a Vy ste zlo,“ odkázala Beňovej.

Ďuriš Nicholsonová Beňovej odkázala, že práve ona bola pri začiatku slovenského politického panoptika

V statuse jej pripomenula minulosť a jej blízke vzťahy s Mečiarom, ktorý jej v roku 1997 daroval Rádio Koliba. „Stáli ste medzi tými primitívnymi Mečiarovými chlapmi a oni si z Vás po kúskoch odždibávali. Lebo mohli. Lebo Vám dali rádio,“ napísala.

Podľa Nicholsonovej boli práve Mečiarove vlády začiatok politického panoptika. Beňovej pripomenula, že aj ona bola medzi privatizérmi, a obvinila ju, že opäť unáša právny štát a politikov, ktorým sa to nepáči, nazýva potkanmi. 

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Slovensko je aj moja krajina. A nikto mi nezakáže brániť ju pred ľuďmi, ako ste Vy.
Pani Beňová, kúpili ste si novú tvár. Je krásna, ale ja pod ňou vidím Mečiara, Flašíka, Glváča, Kočnera, Fica aj Kaliňáka,“ 
dodala v statuse. 

Domov
Zdieľať
Diskusia