Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
18. decembra 2023, 13:07
Čas čítania 0:35

V ďalšom slovenskom meste pribudnú stovky bytov. Opustené priestory premieňajú investori na moderné bývanie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Byty majú mať podľa aktuálnych informácií rôznorodú skladbu a ich ceny zatiaľ nie sú známe.

Lokálna firma Stat-Kon plánuje postaviť 91 nových bytov na juhozápade Trenčína neďaleko hrádze rieky Váh. Momentálne sa v tejto lokalite nachádzajú bývalé sklady, informuje portál Finsider

Komplex sa má volať Rezidencia Karpatská podľa tamojšej ulice. S výstavbou chce miestny investor začať v roku 2025 a koniec výstavby sa odhaduje na záver roka 2026. 

Byty majú byť podľa aktuálnych informácií jednoizbové až päťizbové s lodžiou alebo terasou. Investor sľubuje veľa zelene v podobe súkromných záhrad či zelených striech. Mnoho zelene sa nachádza aj v samotnom okolí komplexu. Ceny bytov zatiaľ nie sú známe. 

Staré industriálne areály premieňajú investori na moderné bytovky 

V meste Trenčín majú v najbližších rokoch pribudnúť stovky nových bytov. Rezidencia Odevná má vyrásť na bývalom futbalovom ihrisku v mestskej časti Trenčína Zlatovce, tento komplex má priniesť až 330 bytov. Priestory bývalej textilnej firmy Ozeta či bývalého textilného podniku Merina sa majú taktiež premeniť na byty. 

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: flickr/DennisM2
Domov
Zdieľať
Diskusia