Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
4. januára 2024, 15:45
Čas čítania 0:23

Polícia vyhlásila pátranie po 18-ročnom Martinovi. Doma si nechal všetky veci a odišiel na neznáme miesto

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V prípade akýchkoľvek informácií kontaktuj políciu na bezplatnom čísle 158 alebo napíš súkromnú správu na sociálnu sieť.

Polícia vyhlásila pátranie po 18-ročnom Martinovi Klementisovi zo Serede. Mladý muž odišiel v stredu 3. januára vo večerných hodinách na neznáme miesto a nikomu známemu sa už neozval. Doma si nechal všetky veci aj s mobilným telefónom.


Nezvestný je 178 centimetrov vysoký, štíhlej postavy a má polodlhé, približne dvadsaťcentimetrové blond vlasy. Pri odchode mal na sebe čierne nohavice, čierne tričko, bordovú mikinu, čiernu bundu s kapucňou a sivé zimné topánky.


Ak niekto mladíka videl alebo má akékoľvek relevantné informácie o jeho súčasnom pohybe, nech bezodkladne kontaktuje políciu na bezplatnom čísle 158 alebo napíše súkromnú správu na sociálnu sieť.

Domov
Zdieľať
Diskusia