Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
25. januára 2024 o 9:32
Čas čítania 0:29

VIDEO: Piešťanskí policajti si uťahujú zo zlodeja s holým zadkom. „Aspoň si zaprav nohavice“, odkazujú mu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti na svojom facebookovom profile zverejnili aj video z krádeže.

Polícia v Piešťanoch vyšetruje krádež vozíka obsahujúceho 1,5 kubíka dreva, čím zlodeji spôsobili škodu v hodnote 900 eur. Na zázname z krádeže okrem iného vidno, ako jednému z páchateľov padajú gate, z čoho si policajti na sociálnej sieti vystrelili. „Keď už kradneš priamo pod kamerou, aspoň si zaprav nohavice,“ odkazujú.

„Kriminalisti preverili všetky informácie a aj dostupné kamerové záznamy. Na jednom z nich sa podarilo zachytiť dve osoby, ktoré sa snažia vozík pripevniť k ich autu. Jeden z mužov bol tak zabratý do práce, až mu povolili nohavice a na kameru ukázal viac, ako by sa patrilo,“ zareagovala vtipným spôsobom polícia.

V prípade akýchkoľvek informácií týkajúcich sa krádeže kontaktuj políciu na čísle 158 alebo napíš súkromnú správu na facebookové konto Polícia SR – Trnavský kraj.

Domov
Zdieľať
Diskusia