Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
26. januára 2024, 16:44
Čas čítania 0:30

VIDEO: Zdrogovaný Čech prenasledoval policajtov. Keď si uvedomil, čo robí, bolo už neskoro

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Muž sa neskôr snažil policajtom utiecť.

Policajti v českom meste Hradec Králové zažili bizarnú naháňačku v uliciach mesta. Počas hliadky si všimli, že ich vysokou rýchlosťou naháňa neznámy vodič, ktorý bol pod vplyvom drog, informuje česká polícia na webe.

„Vodič zastavil a s policajtmi začal zmätene komunikovať. Počas rozhovoru náhle šliapol na plyn, obišiel služobné vozidlo sprava cez chodník a trávu a dal sa na útek. Kľučkoval pomedzi rôzne ulice. Na Ulici Štefánikova narazil do zaparkovaného vozidla, ktoré nárazom odhodilo na ďalšie zaparkované auto. Na to, že spôsobil dopravnú nehodu, nebral ohľad a v úteku pokračoval,“ píše polícia.

Muža spacifikovali až po použití donucovacích prostriedkov. Po kontrole odhalili, že vodič je pod vplyvom drog. Svojím správaním spôsobil škodu na cudzom majetku za 150-tisíc korún. Hrozí mu trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia