Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
22. februára 2024, 11:45
Čas čítania 0:33

Putin vracia Bidenovi úder, ostro reaguje na jeho nadávku. Vzniká nová slovná vojna medzi Západom a Východom?

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Americký prezident Joe Biden konkrétne povedal, že Putin je „šialený sukin syn“.

Kremeľ vo štvrtok označil za hanebné vyjadrenia amerického prezidenta Joea Bidena o ruskom prezidentovi Vladimirovi Putinovi, ktorého nazval sukiným synom. 


„Je to hanba pre samotnú krajinu... pre USA,“ povedal hovorca Kremľa Dmitrij Peskov. Dodal, že používanie takýchto výrazov zo strany prezidenta je hanebné.


Kremeľ uviedol, že to bol chabý pokus amerického prezidenta vydávať sa za hollywoodskeho kovboja. Z Bidenovho slovného útoku na Putina sa podľa všetkého vyvíja slovná vojna.

Putin je „šialený sukin syn“, povedal Biden 

Biden sa takto o Putinovi vyjadril počas krátkeho príhovoru na podujatí v San Franciscu, ktoré sa konalo v rámci jeho predvolebnej kampane, keď hovoril o klimatickej kríze.


„Máme tu šialených sukiných synov ako toho chlapa Putina a iných. Stále sa musíme obávať jadrového konfliktu, no existenčnou hrozbou pre ľudstvo je klimatická kríza,“ povedal Biden. Použil pritom skratku tejto nadávky SOB (z anglického son of a bitch).

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: TASR/AP
Späť
Zdieľať
Diskusia