Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
25. februára 2024, 9:13
Čas čítania 1:10

VIDEO: Matovič sa obul do Danka. Za luxusnú izbu v Abú Zabí vraj zaplatí 20 000 eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Reaguje tak na štipľavý odkaz od podpredsedu parlamentu.

Andreja Danka nevideli v parlamente už celý týždeň. V súčasnosti sa nachádza na dovolenke v Abú Zabí s bývalou miss Sylviou Šulíkovou. Igor Matovič sa toho okamžite chytil a na sociálnej sieti zverejnil video, v ktorom tvrdí, že Danko išiel so Šulíkovou na dovolenku za štátne peniaze. Šéf SNS to však odmietol a bývalému premiérovi odkázal, že je debil.

24. februára 2024, 9:30 Čas čítania 6:55 Mafiáni sátorovci obesenému mužovi odťali ucho a hromadne znásilnili ženu. Aby zničili dôkazy, do úst jej naliali savo (Rozhovor) Mafiáni sátorovci obesenému mužovi odťali ucho a hromadne znásilnili ženu. Aby zničili dôkazy, do úst jej naliali savo (Rozhovor)

Igor Matovič v reakcii na to nahral ďalšie video, v ktorom Dankovi vracia úder. „No nazdar, milovník, zdravím do Abú Zabí. Vieš, aby som ti pravdu povedal, mňa nezaujíma, že si si po Zsuzsovej konečne našiel novú pipku, ktorá sa na teba ulakomila. Vieš, ono sa to chlapom v tvojom veku s pupkom stáva,“ začal Matovič„Oni neriešia, či niekto má prachy čestne zarobené, hlavne, že je bohatý a majú sa dobre,“ pokračoval.

„To je jej svedomie a tvoja hanba. Neriešim ani to, že bývaš v izbe, za ktorú za sedem dní zaplatíš viac ako 20-tisíc eur,“ tvrdí Matovič a dodáva, že vie presne, v ktorej izbe a na ktorom poschodí Danko býva. „Si tak neschopný, že nikdy si si svojou ‚právničtinou‘ poctivé peniaze zarobiť nemohol,“ kritizuje Danka.

Reagoval aj na jeho tvrdenie, že do Abú Zabí išiel v súvislosti s prácou poslanca. Podľa Matoviča mu však Pellegrini zakryl jednoznačný podvod. V prehľade žiadostí o ospravedlnenie neúčasti poslancov NR SR na rokovacích dňoch sa totiž uvádza, že Danko si plní „iné pracovné povinnosti spojené s prácou poslanca“.

„Podľa toho, čo napísala tá pipka na Instagrame, išla prevetrať svoje ‚nové čerešničky‘ a ty si ich zrejme išiel kontrolovať,“ rypol si Matovič. „Môžeš sa hanbiť, Andrejko, a môžeš mi akékoľvek odkazy posielať, si zbabelec a skorumpovaný politik, ktorý si teraz užíva ukradnuté prachy,“ dodal Matovič na záver.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Igor Matovič (@igor_matovic_olano)

Domov
Zdieľať
Diskusia