Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
13. marca 2024, 11:47
Čas čítania 0:31

McDonald’s poteší mnohých Slovákov. Prevádzky otvorí vo viacerých mestách

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

McDonald’s chce ročne otvoriť 3 až 5 nových prevádzok.

Známy reťazec McDonald’s plánuje otvoriť prevádzky v ďalších slovenských mestách. Spoločnosť sa chystá otvoriť tri až päť nových reštaurácií po celej krajine. Generálna riaditeľka McDonald’s pre Česko, Slovensko a Ukrajinu Yuliya Badritdinova sľubuje, že pôjde aj o prevádzky v menších mestách, informujú tvnoviny.sk.

„Cielime prevažne na mestá, ktoré majú viac ako 20-tisíc obyvateľov, ale tento faktor sám osebe nestačí. Väčšinou preto ešte hľadáme miesta v blízkosti diaľnic,“ povedala hovorkyňa.

8. marca 2024, 16:30 Čas čítania 4:48 Šéfkuchára Forejta hejtovali za reklamu pre McDonald's: Spoluprácu s „mekáčom“ som nikdy neľutoval (Rozhovor) Šéfkuchára Forejta hejtovali za reklamu pre McDonald's: Spoluprácu s „mekáčom“ som nikdy neľutoval (Rozhovor)

Nevedela však spresniť, v ktorých mestách prevádzky otvoria. „Nemôžem vám povedať špecifické lokality, pretože máme rozbehnutých viacero konaní a nevieme dnes povedať, ktoré budú kedy ukončené. Pozeráme sa však po celom Slovensku. Na miesta, kde máme reštaurácie, aj na tie, kde ešte žiadnu nemáme,“ informovala Badritdinova.

Zákazníci môžu aktuálne navštíviť 43 prevádzok McDonald’s. Okrem krajských miest ich nájdu aj vo väčších okresných mestách.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: McDonald’s
Domov
Zdieľať
Diskusia