Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
14. marca 2024, 11:19
Čas čítania 0:29

Dievčaťu v Bratislave chytal vlasy, násilne ho objímal a dával mu sexuálne návrhy. Starý muž vyčíňal na zastávke MHD

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti vyzývajú občanov, aby pomohli pri identifikácii páchateľa.

Polícia pátra po mužovi, ktorý 10. marca okolo 15.30 h na električkovej bratislavskej zastávke Borská sexuálne obťažoval maloleté dievča. Podľa polície sa údajne dievčaťu začal nemravne prihovárať, chytal ho za vlasy a násilne ho objal. Maloleté dievča následne z miesta utieklo.

Opis páchateľa

Polícia poskytla fotky aj opis páchateľa. Muž má približne 50 až 60 rokov a je vysoký 175 až 185 cm. Má tmavšiu pleť, dlhé čierne vlasy, dlhšiu šedivú bradu, hnedé oči a chýba mu väčšina zubov. Počas incidentu mal oblečenú čiernu vetrovku, šiltovku, svetlé maskáčové nohavice, na pleciach mal ruksak a obuté mal čierne topánky.

V prípade akýchkoľvek informácií k prípadu volaj na číslo polície 158, zastav sa na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo napíš do súkromnej správy na FB profile polície. 

Domov
Zdieľať
Diskusia