Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. marca 2024 o 17:32
Čas čítania 0:34

VIDEO: Po 65-ročného Slováka prišlo ozbrojené komando. Obvinili ho z vykradnutia domu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia v skorých ranných hodinách zasahovala pri Pezinku.

Pohotovostný policajný útvar zadržal 65-ročného dôchodcu v jeho dome v okrese Pezinok. Muža obvinili z trestného činu porušovania domovej slobody v súbehu s trestným činom krádeže a v súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci.

„Muž údajne podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie prekonal oplotenie jedného z rodinných domov a vnikol na samotný pozemok. Doposiaľ neznámym predmetom vypáčil plastové okno a vošiel do vnútorných priestorov domu, odkiaľ odcudzil viacero kusov rôznych šperkov, ako aj finančnú hotovosť, čím spôsobil celkovú škodu krádežou, ako aj poškodením v hodnote 11 510 eur,“ píše polícia na Facebooku.

Majetkovú trestnú činnosť obvinený vraj vykonal koncom septembra 2023. Polícia dnes 20. marca v skorých ranných hodinách muža zadržala. Na sociálnej sieti informovala, že pri zásahu nedošlo k zraneniam ani poškodeniu majetku. 

Obvinený si na rozsudok počká vo väzbe. V prípade dokázania viny mu hrozí trest až 5 rokov za mrežami.

Domov
Zdieľať
Diskusia