Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
6. apríla 2024, 20:23
Čas čítania 0:27

Zranené 15-ročné dievča z autobusovej nehody operovali. Je v stabilizovanom stave

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Operáciu podstúpilo v košickej nemocnici.

Pri dnešnej nehode autobusu v Spišskom Podhradí sa vážne zranilo pätnásťročné dievča. V Univerzitnej nemocnici Louisa Pasteura (UNLP) podstúpilo operáciu a je v stabilizovanom stave. Informovala o tom vedúca komunikačného odboru nemocnice Ladislava Šustová.

„Je po operačnom zákroku a v stabilizovanom stave,“ uviedla. Pacientku hospitalizovali na jednotke intenzívnej starostlivosti na Klinike úrazovej chirurgie UNLP. Záchranári ju z miesta nehody previezli do nemocnice vrtuľníkom.


Nehoda autobusu si vyžiadala životy troch mladých ľudí, sedem ďalších bolo zranených. Nešťastie sa stalo v ranných hodinách pri Spišskej Kapitule v okrese Levoča. Podľa polície sa autobus z neznámych príčin pohol a tí, ktorí stáli pred ním a vystupovali, sa dostali podeň. Účastníci nehody smerovali na diecézne stretnutie mládeže v Spišskom Podhradí.

Nehoda Spiš
Zdroj: TASR - Adriána Hudecová
Domov
Zdieľať
Diskusia