Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
9. apríla 2024, 17:14
Čas čítania 0:25

Starosta Kyjeva bol v Bratislave. Na stretnutí s Matúšom Vallom ďakoval aj za podarované autobusy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Starosta ukrajinského Kyjeva Vitalij Kličko navštívil Bratislavu. Informoval o tom na sociálnej sieti bratislavský primátor Matúš Vallo.

Hlavné mesto navštívil primátor Kyjeva Vitalij Kličko. Do Bratislavy prišiel poďakovať za podporu. „Je inšpiratívne vidieť, ako ho ani v tých najťažších chvíľach neopúšťa rozvaha a nádej. A neopúšťa ho ani obyčajná vďačnosť,“ vyhlásil Vallo.


Spomenul, že Bratislava v minulom roku darovala Kyjevu autobusy. „Išlo o naše vyradené vozidlá Irisbus Citelis, ktoré by sme už v uliciach Bratislavy nevyužili, no na Ukrajine, kde pre vojnu trpia ľudia, ale aj bežná infraštruktúra, sú teraz tieto autobusy užitočné,“ podotkol.

Kličko na sociálnej sieti informoval, že s primátorom Bratislavy hovoril o ďalšej podpore a pomoci Ukrajine a Kyjevu. Zároveň sa Bratislave i Slovensku poďakoval za humanitárnu a finančnú pomoc.

Domov
Zdieľať
Diskusia