Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
10. apríla 2024, 14:18
Čas čítania 1:21

Na Erika Kaliňáka aj Davida Púchovského zaútočili ľudia z opačných názorových táborov. Na Instagrame opisujú nepríjemné strety

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Aj keď sú z opačného názorového spektra, obaja zažili vulgárne osočovanie od očividne nahnevaných občanov našej krajiny.

V posledných hodinách zverejnili poslanec za stranu Smer Erik Kaliňák aj poslanecký asistent Jaroslava Spišiaka z PS David Púchovský príspevky, v ktorých opisujú, ako ich napadli Slováci z opačných názorových táborov. 

10. apríla 2024, 15:47 Čas čítania 0:36 Rauch ukončil plánovanú spoluprácu s Jasminou Alagič, dôvodom je podpora Pellegriniho. Zverejnila maily a kontaktovala právnikov Rauch ukončil plánovanú spoluprácu s Jasminou Alagič, dôvodom je podpora Pellegriniho. Zverejnila maily a kontaktovala právnikov

Vulgárny útok na Erika Kaliňáka

Poslanec Erik Kaliňák zverejnil na svojich sociálnych sieťach video, v ktorom natočil stretnutie s mladým nahnevaným mužom. Ten zrejme náhodne zachytil Kaliňáka s jeho manželkou na jednej z bratislavských ulíc. Poslancovi zo Smeru zvýšeným hlasom opakoval, že má odísť zo Slovenska a má ísť namiesto toho do Ruska. Neznámy muž Kaliňáka aj nepriamo vyzval na bitku, hovoril, že by mal byť v base, a vulgárne osočil aj jeho manželku. 

Kaliňák jeho vulgárny prejav označil ako číru nenávisť. Erik Kaliňák je zároveň poslancom strany Smer, ktorej členom je Ľuboš Blaha. Tento politik napríklad v roku 2022 v Nitre na podujatí Smeru „hecoval“ dav ľudí, aby vulgárne nadávali prezidentke Zuzane Čaputovej. Vtedy sa vedenie Smeru smialo za Blahovým chrbtom po tom, čo dav priaznivcov strany Smer kričal hanlivé nadávky na účet Čaputovej. 

9. apríla 2024, 11:18 Čas čítania 1:10 Psychológ zareagoval na tvrdé slová Roberta Fica. Jeho vulgárny slovník prispieva k stigmatizácii duševných ťažkostí, vyhlásil Psychológ zareagoval na tvrdé slová Roberta Fica. Jeho vulgárny slovník prispieva k stigmatizácii duševných ťažkostí, vyhlásil

Premiér krajiny a líder strany Smer Robert Fico takisto v minulosti vulgárne osočoval prezidentku Zuzanu Čaputovú, keď ju napríklad prirovnal k „potkanovi“. Fico tiež na tlačovej konferencii pred dvoma rokmi označil prezidentku Čaputovú za „chuderu“. 

Vulgárny útok na Davida Púchovského

Poslanecký asistent Jaroslava Spišiaka z PS David Púchovský zverejnil 9. apríla status, v ktorom opísal, ako ho pred parlamentom vulgárne napadla skupina dvoch „holohlavých“ mužov a Kataríny Bokovej, iniciátorky pochodu „Matky za mier“ a kandidátky strany ĽSNS. 

Púchovský uviedol, že jeden z mužov mu vulgárne hrozil zbitím. Po následnom vyzvaní však údajne ostal muž sedieť v aute. Púchovský daný slovný agresívny útok prisúdil dlhodobej vulgarizácii politickej rétoriky Roberta Fica a jeho strany. Slovník politikov podľa neho posilňuje agresiu a útoky v spoločnosti.

9. apríla 2024, 20:51 Čas čítania 0:28 Rytmus zverejnil súkromné číslo novinára, ktorý sa ho pýtal na stretnutie na úrade vlády. Fanúšikov vyzval, aby mu napísali Rytmus zverejnil súkromné číslo novinára, ktorý sa ho pýtal na stretnutie na úrade vlády. Fanúšikov vyzval, aby mu napísali

David Púchovský spravoval od roku 2017 stránku Hoaxy a podvody, ale aj sociálne účty slovenskej polície. Z funkcie odišiel na vlastnú žiadosť koncom novembra v roku 2023. V rozhovore pre Denník N uviedol, že keď sa stal ministrom vnútra Matúš Šutaj Eštok, tak ministerstvo začalo „neodborne“ zasahovať do obsahu strategickej komunikácie polície.

8. apríla 2024, 17:16 Čas čítania 0:35 TABUĽKA: Mnohí Slováci pôjdu do dôchodku až po sedemdesiatke. Pozri si, kedy máš nárok odísť ty TABUĽKA: Mnohí Slováci pôjdu do dôchodku až po sedemdesiatke. Pozri si, kedy máš nárok odísť ty
Domov
Zdieľať
Diskusia