Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
14. mája 2024 o 20:20
Čas čítania 0:26

Útok v Reedukačnom centre v Zlatých Moravciach: vychovávateľku sa pokúsila tričkom uškrtiť skupina tínedžeriek

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Násilný útok sa odohral v Reedukačnom centre v Zlatých Moravciach.

Skupina mladých dievčat sa v Reedukačnom centre v Zlatých Moravciach pred niekoľkými dňami pokúsila tričkom uškrtiť vychovávateľku. Napadnutú ženu zachránila jej kolegyňa. Útok sa stal v nočných hodinách, píše Plus JEDEN DEŇ. Hlavná útočníčka svoj čin neľutuje.

„Po odchode denných vychovávateľov, v čase do polnoci, sa dievčatá dohodli a napadli nočnú vychovávateľku. Zachránila ju pracovníčka z ďalšieho poschodia, ktorá počula zvláštne zvuky. Hneď tam išla a dievčatá sa rozpŕchli,“ prezradil zdroj blízky centru pre Plusku.

Útočníčkami bola skupinka štyroch dievčat vo veku od 14 do 17 rokov. Vychovávateľka mala po útoku na tvári podliatiny a modriny, od incidentu je práceneschopná. Sedemnásťročnú organizátorku útoku si odviedla polícia, neskôr ju vraj presunuli na detskú psychiatriu.

reedukačné centrum
Zdroj: Generálna prokuratúra Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia