Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
Barbora Fábryová
23. mája 2024, 20:00
Čas čítania 0:29

FOTO: Aj ty si môžeš kúpiť historický vojenský bunker. Ponúkajú ho za 9-tisíc eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bunker z bývalého Československa ponúkajú na predaj za 9-tisíc eur.

Slováci si môžu kúpiť zaujímavú historickú raritu. Realitná kancelária Allrisk Slovakia ponúka na predaj československý bunker vzor 37, tzv. „Ropík“. Tvoj môže byť za 9-tisíc eur. Na inzerát upozornil portál Brainee

„Bunker je súčasťou siete opevnení vtedajšieho Československa, ktorou sa mali v pláne brániť prípadnému nemeckému útoku. Objekt je rarita v historickom, ako aj technickom kontexte,“ napísala realitná kancelária v inzeráte.

Bunker sa nachádza v katastri obce Malé Leváre pri rekreačnej oblasti Rudava. Celý objekt je postavený z betónu. Za zamrežovanými dverami sa nachádza malá chodba a miestnosť vybavená guľometnou strieľňou.

„Objekty podobného charakteru sa u nás, ako aj v Českej republike tešia obľube milovníkov histórie alebo ľudí, ktorí vyhľadávajú zážitkové výlety. Okolie je na to ako stvorené,“ láka realitná kancelária možných kupcov. 

bunkerbunker
Zobraziť galériu
(2)
Domov
Zdieľať
Diskusia