Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
18. júna 2024 o 14:37
Čas čítania 0:31

AKTUÁLNE: V Sládkovičove našli tehotnú ženu s bodnou ranou na bruchu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ženu pravdepodobne niekto napadol.

V Sládkovičove našli 33-ročnú tehotnú ženu s niekoľkými bodnými ranami na bruchu. Podľa informácií tvnoviny.sk ženu pravdepodobne napadli. Na následky zranenia zomrela aj s dieťaťom. 

Dobodanú ženu, ktorá bola vo štvrtom mesiaci tehotenstva, našiel jej syn, ktorý je žiakom na druhom stupni základnej školy. Podľa informácií portálu by tragédia mohla súvisieť s bývalým priateľom ženy. Ten mal po tomto čine skočiť pod vlak medzi Sládkovičovom a Galantou.

 „Krátko pred 13.30 h sme na tiesňovú linku 155 prijali hovor so žiadosťou o pomoc pre ženu, ktorá nejavila známky života. Na miesto sme vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Lekár už len mohol konštatovať úmrtie,“ priblížila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová.


Polícia na sociálnej sieti spresnila, že momentálne vykonáva prvotné úkony na mieste činu. Udalosť preveruje v súvislosti s podozrením na násilný trestný čin.

Domov
Zdieľať
Diskusia