Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Anna Vondráková
23. júla 2024 o 18:20
Čas čítania 0:33

Princezná Kate alebo Joe Biden. Útočník na Trumpa mal v mobile aj fotky ďalších známych osobností

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Agenti FBI stále pracujú na zisťovaní ďalších podrobností o streľbe.

Počas vyšetrovania atentátu na Donalda Trumpa prehľadali agenti FBI notebook aj dva telefóny útočníka Thomasa Crooksa. Podľa najnovších správ si len niekoľko dní pred incidentom stiahol niekoľko fotografií iných známych osobností a politikov.

Medzi fotkami v mobile bola aj vojvodkyňa Kate. Zatiaľ nie je jasné, prečo mal muž fotografie uložené vo svojom telefóne. Okrem nej a Donalda Trumpa našli policajti aj snímky prezidenta USA Joea Bidena, generálneho prokurátora Merricka Garlanda a riaditeľa FBI Christophera Wraya.

Hlavným cieľom vyšetrovania agentov FBI je odhaliť motív mladého muža vo veku okolo 20 rokov. Skúmajú jeho konanie v dňoch a týždňoch, ktoré viedli k streľbe. Uviedli, že v jeho dome nenašli žiadne predmety, ktoré by naznačovali príslušnosť k politickej ideológii, čo je podľa úradníkov v takýchto prípadoch nezvyčajné.

Domov
Zdieľať
Diskusia