Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
16. septembra 2024 o 18:51
Čas čítania 0:37

V banskej šachte pri Prievidzi objavili dvoch mŕtvych mužov. Nehybné telá našli 12 metrov pod zemou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V bývalej banskej šachte v Koši objavili dvoch mužov bez známok života.

Dvoch mužov bez známok života našli v pondelok v banskej šachte v Koši v okrese Prievidza. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.


„V tejto šachte, ktorá už bola dva roky uzatvorená, v hĺbke približne osem metrov, bola zistená nízka hladina kyslíka,“ uviedli policajti. Za účelom zistenia presnej príčiny smrti mužov podľa nich nariadili vykonanie súdnej pitvy.

„Príčiny a okolnosti tejto tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania,“ dodala polícia.
Riaditeľ Hlavnej banskej záchrannej stanice v Prievidzi Stanislav Paulík uviedol, že muži si urobili v stene šachty, ktorá bola riadne zabezpečená, dieru. Strážna služba, ktorá mužov objavila, následne kontaktovala banských záchranárov.

16. septembra 2024 o 15:53 Čas čítania 0:24 VIDEO: Pozri si, ako aktuálne stúpa hladina Dunaja. Čoskoro dosiahne úroveň 950 centimetrov VIDEO: Pozri si, ako aktuálne stúpa hladina Dunaja. Čoskoro dosiahne úroveň 950 centimetrov
16. septembra 2024 o 15:11 Čas čítania 0:35 Vodičom pri Košiciach hádžu malé deti do áut kamene. Zasiahli už aj autobus Vodičom pri Košiciach hádžu malé deti do áut kamene. Zasiahli už aj autobus
16. septembra 2024 o 12:37 Čas čítania 0:32 Mikulec zverejnil zábery zaplavených policajných vozidiel. „Matúš Šutaj Eštok je klamár aj s jeho kindermanážmentom,“ odkazuje Mikulec zverejnil zábery zaplavených policajných vozidiel. „Matúš Šutaj Eštok je klamár aj s jeho kindermanážmentom,“ odkazuje

„Záchranári tam zlanili a objavili približne desať až 12 metrov pod povrchom dve telá. Mužov sa pokúšali oživiť, ale nejavili už známky života,“ vysvetlil Paulík. Potvrdil, že na mieste bola nízka koncentrácia kyslíka.


Paulík ozrejmil, že incident v Koši riešili aj v sobotu (14. 9.), keď tam prichytili pravdepodobne iných mužov kradnúť.

Späť
Zdieľať
Diskusia