Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
dnes 3. októbra 2024 o 16:43
Čas čítania 0:37

VIDEO: Erik Kaliňák a Juraj Gedra vtrhli do Nadácie Zastavme korupciu. Krikom zastrašovali autorku článku o bödörovcoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Priebeh konfliktu nepovolene kameroval europoslanec Erik Kaliňák.

Europoslanec Erik Kaliňák a šéf úradu vlády Juraj Gedra prišli neohlásene do priestorov Nadácie Zastavme korupciu, dôvodom mal byť článok o firme s prepojeniami na bödörovcov. Podľa slov neziskovej organizácie mal Gedra kričať na autorku článku Xéniu Makarovú a europoslanec Kaliňák celý konflikt bez povolenia nahrával.

3. októbra 2024 o 13:00 Čas čítania 2:58 Firma podnikateľa spájaného s oligarchom Bödörom bude rekonštruovať úrad vlády, vyhrala miliónovú súťaž Firma podnikateľa spájaného s oligarchom Bödörom bude rekonštruovať úrad vlády, vyhrala miliónovú súťaž

„Považujeme za poľutovaniahodné, že v čase, keď Slovensko trápia problémy so zdražovaním, rozpadajúcim sa zdravotníctvom a keď pociťujeme prvé dosahy novely Trestného zákona, sa politici v pracovnom čase namiesto zlepšovania života občanov venujú naháňaniu politických bodov a zastrašovaniu aktivistov a aktivistiek,“ komentuje incident Nadácia Zastavme korupciu. Zároveň dodali, že nespokojní politici neupozornili na žiadnu konkrétnu chybu v článku.

Nejde pritom o prvé vyčíňanie europoslanca Erika Kaliňáka. Začiatkom tohto roka na ulici prenasledoval politického komentátora Mariána Leška. Kaliňák si s ďalšími ľuďmi na Leška konkrétne počkal pri služobnom vchode bratislavského Divadla P. O. Hviezdoslava. Napriek tomu, že komentátor nemal chuť Kaliňákovi priamo na ulici odpovedať, s kamerou v ruke ho prenasledoval niekoľko minút.

Domov
Zdieľať
Diskusia