Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
dnes 11. októbra 2024 o 19:28
Čas čítania 0:29

Jeden z najväčších online predajcov má problémy. Spoločnosť Mall Group je v červených číslach a stráca zákazníkov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Skupina Mall Group funguje okrem Slovenska aj v Česku, Chorvátsku, Maďarsku a Slovinsku.

  • Objem predaného tovaru (GMV) skupine Mall Group prudko klesá. Spoločnosť je v červených číslach a stráca zákazníkov, informuje For*bes.
  • Spoločnosť Mall patrila pred štyrmi rokmi medzi troch najväčších online predajcov na Slovensku. Skupina je aj napriek obľube dlhodobo stratová.
  • Slovenskej vetve sa však naďalej darí. Ich obrat za minulý rok bol na úrovni 70 miliónov eur.

Materská firma Allegro, ktorá spadá pod Mall Group, v Česku kvôli ozdraveniu firmy prepúšťa zamestnancov. Zlé výsledky spôsobili aj medializovaný koniec internetového obchodu s elektronikou CZC.cz. Mall stratil za jeden rok takmer 12 percent aktívnych zákazníkov. V prepočte je to približne 400-tisíc ľudí.

Skupina Mall Group zastrešuje viaceré e-shopy. Spoločnosť funguje okrem Slovenska aj v Česku, Chorvátsku, Maďarsku a Slovinsku.

Prečítaj si aj tieto články:

9. októbra 2024 o 6:40 Čas čítania 0:48 V predajniach Biedronky nakúpiš aj slovenské produkty. Viaceré značky potvrdili spoluprácu s reťazcom V predajniach Biedronky nakúpiš aj slovenské produkty. Viaceré značky potvrdili spoluprácu s reťazcom
4. októbra 2024 o 12:40 Čas čítania 0:40 ZOZNAM: Týmto rizikovým slovenským e-shopom sa radšej vyhni, môžu mať podvodné praktiky ZOZNAM: Týmto rizikovým slovenským e-shopom sa radšej vyhni, môžu mať podvodné praktiky
1. októbra 2024 o 15:17 Čas čítania 1:02 Inšpektori sťahujú z celého slovenského trhu 5 svietidiel. Ľudí môže zasiahnuť elektrický prúd Inšpektori sťahujú z celého slovenského trhu 5 svietidiel. Ľudí môže zasiahnuť elektrický prúd
Mall.sk
Zdroj: Mall.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia