Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
17. apríla 2023 o 7:47
Čas čítania 0:31

Whatsapp dostane novú užitočnú funkciu, ktorá tisíckam ľudí ušetrí čas. Na iOS bude fungovať inak ako na Androide

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Verzia pre telefóny s Androidom sa bude od iOS mierne líšiť.

Whatsapp po novej aktualizácii uľahčí mazanie skupinových konverzácií. Aplikácia používateľov začne upozorňovať na neaktívny chat s možnosťou zrušenia skupiny.

Ak máš iPhone, aplikácia ti umožní vopred si vybrať čas, kedy sa chat s viacerými ľuďmi vopred zmaže, informuje portál Wabetainfo.

Rozdielny spôsob vymazávania

Používatelia Androidov budú môcť skupinové konverzácie odstraňovať iba v prítomnom čase, pretože aktualizácia zatiaľ plánovanie vymazania nebude podporovať. V budúcnosti je však možné, že Whatsapp funkcie pre oba operačné systémy zjednotí.

Aplikácia touto novinkou nadväzuje na očakávanú zmenu upravovania odoslaných správ, o ktorej sme ťa informovali ešte minulý mesiac. Možnosť upravovať odoslané správy však vývojári obmedzili na maximálne 15 minút, po ktorých táto možnosť zmizne.

Na úpravu postačí podržať prst na správe, ktorú chceš upraviť, a kliknúť na „edit“. Po zmene textu je potrebné zakliknúť „done“ a odoslaná správa bude upravená.

Anketa:
Budeš využívať túto novinku?
Určite.
Možno.
Nie.
Určite.
38 %
Možno.
33 %
Nie.
29 %
Domov
Zdieľať
Diskusia