Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. apríla 2023 o 19:12
Čas čítania 0:29

GTA NITRA: Vodič Mercedesu rozrazil vlastnú bránu pri naháňačke s políciou, sleduj video ako z akčného filmu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž je polícii dobre známy a v súčasnosti má zákaz viesť motorové vozidlo.

Policajti zo Šale v pondelok spozorovali za volantom auta značky Mercedes muža, o ktorom vedeli, že má zákaz činnosti viesť motorové vozidlo. Keď ho chceli zastaviť pri obci Trnovec nad Váhom, muž im začal vysokou rýchlosťou unikať a snažil sa im utiecť.

„Táto policajná naháňačka skončila až v obci Selice, kde vodič unikal na adresu svojho trvalého pobytu, pričom s vozidlom rozrazil vstupnú bránu na pozemok, kde býval, z vozidla vyskočil a chcel ujsť pešo,“ píše polícia na Facebooku. 

Páchateľ však policajtom neunikol. Tí voči nemu zakročili a použili donucovacie prostriedky nato, aby mu nasadli putá. „Dôvod tejto riskantnej jazdy vodiča bol jasný. Vodič mal zákaz činnosti viesť motorové vozidlá do roku 2024 a týmto konaním si pripísal ďalší zápis do svojho bohatého registra trestov.“

Domov
Zdieľať
Diskusia