Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
29. mája 2023, 10:05
Čas čítania 0:25

FOTO: Po celej Bratislave pribúdajú nové dopravné značky, ktoré doteraz Slováci nepoznali. Majú zlepšiť dopravnú situáciu.

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia upozorňuje, aby vodiči nové značenie rešpektovali.

Bratislavská polícia bude pred križovatky so zvýšenou hustotou premávky dočasne umiestňovať špeciálne dopravné značenie. Vodičov bude vyzývať, aby nevchádzali do križovatky, pokiaľ nemôžu plynulo pokračovať v jazde. 

Policajti šoférov žiadajú, aby rešpektovali nové dopravné značky a prispôsobili svoju jazdu aktuálnej cestnej premávke. „To znamená, aby nevchádzali do križovatky, ak im situácia nedovoľuje pokračovať za križovatkou v jazde tak, že by boli nútení zastaviť vozidlo na križovatke. To neplatí, ak vodič musí zastaviť vozidlo v križovatke z dôvodu dávania prednosti chodcom prechádzajúcim cez vozovku alebo pri odbočovaní doľava,“ píšu na Facebooku.

V súčasnosti nové dopravné zariadenie umiestnili na križovatke ulíc 29. augusta – Cukrová. Postupne však budú pribúdať v celom meste. 

polícia
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj





Domov
Zdieľať
Diskusia