Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
16. júna 2023 o 19:40
Čas čítania 1:29

Bubeník kapely Rammstein prezradil detaily o kritizovaných večierkoch kapely

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Podľa slov Christopha Schneidera sa Lindemann od zvyšku kapely v posledných rokoch dištancoval a vytvoril si vlastnú bublinu.

Bubeník kapely Rammstein Christoph Schneider na Instagrame uverejnil vyhlásenie ku škandálom skupiny a k jej frontmanovi Tillovi Lindemannovi, ktorý čelí obvineniam zo sexuálnych napadnutí.

„Rád by som sa s vami podelil o svoje osobné pocity a myšlienky. Obvinenia z posledných týždňov nami ako kapelou a mnou ako človekom hlboko otriasli. Vami ako fanúšikmi určite tiež. Som v šoku z vecí, ktoré boli o našom spevákovi publikované na sociálnych sieťach a v tlači. Toto je príliv a odliv emócií pre nás členov kapely a štáb,“ začal Schneider, ktorý je bubeníkom kapely od jej začiatku.

„Nemyslím si, že sa dialo niečo nezákonné, nikdy som nič podobné nevidel ani som nič podobné nepočul od nikoho z našej 100-člennej posádky,“ uviedol a zdôraznil, že je pre nich dôležité, aby sa Lindemannove večierky nezamieňali s oficiálnymi večierkami skupiny.

Podľa jeho slov sa od zvyšku kapely Lindemann v posledných rokoch dištancoval a vytvoril si vlastnú bublinu. „Verím Tillovi, keď nám hovorí, že vždy chcel a stále chce dopriať svojim súkromným hosťom pohodlie. Želania a očakávania žien, ktoré sa teraz ozvali, sa zrejme nenaplnili,“ napísal.

12. júla 2024 o 10:30 Čas čítania 5:39 Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár

Schneider zároveň dodal, že mu je všetkých žien, ktoré sa do nepríjemnej situácie dostali, nesmierne ľúto. Podľa jeho slov však každý hosť z backstageu môže dobrovoľne odísť. „Všetky fľaše sú zapečatené a otvorené pred očami hostí alebo si ich otvoria sami. Voda a občerstvenie sú k dispozícii rovnako ako bezpečnostný personál a lekárska starostlivosť. Chceme, aby sa u nás všetci naši hostia cítili pohodlne a bezpečne! Toto je náš štandard. Preto ma mrzí, že niektorí to tak necítili,“ spresnil. 

Rammstein momentálne koncertuje po Európe 

Prokuratúra v nemeckej metropole Berlín začala vyšetrovať frontmana skupiny Rammstein Tilla Lindemanna v súvislosti s viacerými obvineniami zo sexuálneho napadnutia. Nemecká skupina momentálne koncertuje po Európe. V stredu skupina odohrala koncert v Trenčíne, na ktorom sa zúčastnilo viac ako 40-tisíc fanúšikov.

V uplynulých dňoch vznieslo obvinenia voči Lindemannovi – prevažne anonymne – viacero žien. Opisovali situácie, ktoré v minulosti sčasti považovali za desivé.

Mladé ženy na koncertoch skupiny Rammstein údajne cielene vyberali do tzv. nultého radu (row zero), ktorý sa nachádza bezprostredne pod pódium, a následne pozývali na večierky po koncerte. Podľa vyjadrení niektorých žien dochádzalo na takýchto večierkoch aj k sexu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Christoph Schneider (@christophschneider_official)

Domov
Zdieľať
Diskusia