Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
16. júna 2023, 19:40
Čas čítania 1:29

Bubeník kapely Rammstein prezradil detaily o kritizovaných večierkoch kapely

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Podľa slov Christopha Schneidera sa Lindemann od zvyšku kapely v posledných rokoch dištancoval a vytvoril si vlastnú bublinu.

Bubeník kapely Rammstein Christoph Schneider na Instagrame uverejnil vyhlásenie ku škandálom skupiny a k jej frontmanovi Tillovi Lindemannovi, ktorý čelí obvineniam zo sexuálnych napadnutí.

„Rád by som sa s vami podelil o svoje osobné pocity a myšlienky. Obvinenia z posledných týždňov nami ako kapelou a mnou ako človekom hlboko otriasli. Vami ako fanúšikmi určite tiež. Som v šoku z vecí, ktoré boli o našom spevákovi publikované na sociálnych sieťach a v tlači. Toto je príliv a odliv emócií pre nás členov kapely a štáb,“ začal Schneider, ktorý je bubeníkom kapely od jej začiatku.

„Nemyslím si, že sa dialo niečo nezákonné, nikdy som nič podobné nevidel ani som nič podobné nepočul od nikoho z našej 100-člennej posádky,“ uviedol a zdôraznil, že je pre nich dôležité, aby sa Lindemannove večierky nezamieňali s oficiálnymi večierkami skupiny.

Podľa jeho slov sa od zvyšku kapely Lindemann v posledných rokoch dištancoval a vytvoril si vlastnú bublinu. „Verím Tillovi, keď nám hovorí, že vždy chcel a stále chce dopriať svojim súkromným hosťom pohodlie. Želania a očakávania žien, ktoré sa teraz ozvali, sa zrejme nenaplnili,“ napísal.

5. mája 2024, 12:00 Čas čítania 4:14 Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky

Schneider zároveň dodal, že mu je všetkých žien, ktoré sa do nepríjemnej situácie dostali, nesmierne ľúto. Podľa jeho slov však každý hosť z backstageu môže dobrovoľne odísť. „Všetky fľaše sú zapečatené a otvorené pred očami hostí alebo si ich otvoria sami. Voda a občerstvenie sú k dispozícii rovnako ako bezpečnostný personál a lekárska starostlivosť. Chceme, aby sa u nás všetci naši hostia cítili pohodlne a bezpečne! Toto je náš štandard. Preto ma mrzí, že niektorí to tak necítili,“ spresnil. 

Rammstein momentálne koncertuje po Európe 

Prokuratúra v nemeckej metropole Berlín začala vyšetrovať frontmana skupiny Rammstein Tilla Lindemanna v súvislosti s viacerými obvineniami zo sexuálneho napadnutia. Nemecká skupina momentálne koncertuje po Európe. V stredu skupina odohrala koncert v Trenčíne, na ktorom sa zúčastnilo viac ako 40-tisíc fanúšikov.

V uplynulých dňoch vznieslo obvinenia voči Lindemannovi – prevažne anonymne – viacero žien. Opisovali situácie, ktoré v minulosti sčasti považovali za desivé.

Mladé ženy na koncertoch skupiny Rammstein údajne cielene vyberali do tzv. nultého radu (row zero), ktorý sa nachádza bezprostredne pod pódium, a následne pozývali na večierky po koncerte. Podľa vyjadrení niektorých žien dochádzalo na takýchto večierkoch aj k sexu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Christoph Schneider (@christophschneider_official)

Domov
Zdieľať
Diskusia