Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
21. júna 2023 o 15:01
Čas čítania 0:25

Na prvý pohľad nevinná žena, no realita prekvapí: Toto je najhľadanejšia žena Európy

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Tridsaťročná Tania Gomézová je na úteku od marca 2021 a vyšetrujú ju v súvislosti s obchodovaním s drogami a praním špinavých peňazí.

Nebezpečná členka švédskej mafie Tania Gomézová je najhľadenejšou ženou Európy. Dôvodom je jej dlhodobá kriminálna história. Vo svete je známa aj ako majiteľka charitatívnej organizácie na záchranu psov HundGarin, uvádza portál Toronto Sun

Tridsaťročná Tania je na úteku od marca 2021 a vyšetrujú ju v súvislosti s obchodovaním s drogami a praním špinavých peňazí. Podľa švédskych úradov je súčasťou organizovanej zločineckej skupiny, ktorá pôsobí najmä v Štokholme. V skupine údajne zastupovala pozíciu, kde prepravovala a dodávala množstvá narkotík a peňazí.

Aj napriek tomu, že na Instagrame pôsobí ako milovníčka a záchranárka zvierat, realita je úplne iná. Švédske úrady ju obvinili z nelegálneho vlastníctva zvierat a ich prepravy do zahraničia.

Tania Gomézová.
Tania Gomézová. Zdroj: Europol
Domov
Zdieľať
Diskusia