Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
26. júna 2023, 8:30
Čas čítania 0:44

Najznámejší youtuber sveta priznal, že dostal pozvanie na palubu ponorky Titan, ktorá tragicky implodovala. Nakoniec odmietol

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Jimmy Donaldson alias MrBeast na Twitteri priznal, že mal možnosť zúčastniť sa na expedícii v ponorke Titan.

Momentálne najpopulárnejší youtuber na svete Jimmy Donaldson alias MrBeast cez víkend v príspevku na Twitteri priznal, že dostal pozvanie zúčastniť sa na tragickej expedícii miniponorky Titan, ktorej cieľom bolo ponoriť sa k vraku Titanicu. Lákavú ponuku sa však nakoniec rozhodol odmietnuť. 

21. júna 2023, 11:30 Čas čítania 3:29 Riadi ju ovládač za 30 dolárov, na palube je známy miliardár. Takto to vyzerá vnútri ponorky, ktorá zmizla pri vraku Titanicu Riadi ju ovládač za 30 dolárov, na palube je známy miliardár. Takto to vyzerá vnútri ponorky, ktorá zmizla pri vraku Titanicu

„Začiatkom tohto mesiaca ma pozvali na palubu ponorky smerujúcej k Titanicu, povedal som nie. Celkom strašidelné, že som v nej mohol byť aj ja,“ priznal sa svojim fanúšikom.

K zverejnenému statusu zároveň priložil fotografiu komunikácie s nemenovanou osobou, ktorá ho podľa jeho slov na expedíciu pozvala. „Inak koncom tohto mesiaca pôjdem v ponorke k vraku Titanicu. Celý tím by bol nadšený, ak by si sa k nám pridal,“ napísal youtuberovi bližšie neidentifikovaný člen tímu, ktorý zrejme patril k spoločnosti OceanGate. 

Najväčšia youtubová hviezda pôsobí na sociálnych sieťach už viac ako 10 rokov. Popri svojich populárnych videách sa v posledných rokoch začal venovať filantropii či dobrovoľníckym aktivitám, ktorými pomáha napríklad ukrajinským utečencom či deťom v Afrike.

Domov
Zdieľať
Diskusia