Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
29. júna 2023, 18:00
Čas čítania 0:26

V týchto mobiloch na jeseň prestane fungovať Whatsapp. Majitelia ich budú musieť vymeniť za nové

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Whatsapp obmedzuje prístup k aplikácii zo starších softvérov.

Aplikácia Whatsapp prestane od 24. októbra 2023 podporovať staršie operačné systémy ako Android 5.0. Používatelia Whatsappu, ktorí vlastnia starší model, si budú musieť zaobstarať novšie zariadenie, pretože aplikácia im už nebude fungovať, informujú na oficiálnej stránke Whatsappu

„Zariadenia a softvér sa často menia. Preto pravidelne prehodnocujeme operačné systémy, ktoré budeme podporovať a pre ktoré budeme vydávať aktualizácie,“ píšu na webe.

Vývojári Whatsappu pravidelne kontrolujú, aký softvér má najmenej používateľov. Staršie softvéry už nemusia mať potrebné aktualizácie zabezpečenia, prípadne im môžu chýbať potrebné funkcie na spustenie aplikácie. 

„Pred ukončením podpory vášho operačného systému vás na to vopred upozorníme priamo v aplikácii Whatsapp a niekoľkokrát vám pripomenieme, aby ste vykonali aktualizáciu,“ ubezpečujú používateľov. 

whatsapp
Zdroj: Wallpaper Flare
Domov
Zdieľať
Diskusia