Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
4. júla 2023 o 15:05
Čas čítania 0:40

Opitý agresor v supermarkete zmlátil 4 náhodných zákazníkov. V Bánovciach nad Bebravou doudieral ženu aj mladé dievča

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po zadržaní policajti agresorovi nariadili dychovú skúšku, ktorá sa skončila s výsledkom 1,46 promile alkoholu v krvi.

Policajti obvinili 25-ročného muža z prečinu výtržníctva. Obvinený údajne v obchodnom dome v Bánovciach nad Bebravou pod vplyvom alkoholu bezdôvodne napadol štyroch ľudí. Trenčianska krajská polícia o tom informovala v utorok na sociálnej sieti.


Muž údajne fyzicky napadol 59-ročnú ženu, 18-ročné dievča, 19-ročného muža a 53-ročného muža, ktorý utrpel zranenia tváre v oblasti nosa s doposiaľ nezisteným časom liečby. „Zamestnanci obchodného domu ihneď privolali na miesto políciu, avšak obvinený z miesta pred príchodom hliadky ušiel,“ uviedli policajti.

Kládol odpor, policajti ho spacifikovali

Policajná hliadka začala po mužovi okamžite pátrať, spozorovala ho na ulici Záfortňa, kde sa dal na útek. „Policajti ho dobehli, a keďže bol agresívny i voči nim a kládol aktívny odpor, za použitia donucovacích prostriedkov ho spacifikovali a obmedzili na osobnej slobode,“ doplnila polícia.


Policajti mu po zadržaní vykonali dychovú skúšku, ktorá skončila s výsledkom 1,46 promile alkoholu. „Muž motív svojho konania počas celého trestného konania nevysvetlil. Polícia podala podnet na jeho vzatie do väzby. O tom, či bude stíhaný väzobne, rozhodne v najbližších hodinách súd,“ dodali policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia