Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Lukáš Čelka
15. júla 2023 o 19:13
Čas čítania 0:34

Muž vyhral v českom kasíne v prepočte vyše 20-tisíc eur, peniaze si však nestihol ani odniesť domov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Výherca sa z peňazí ani nestihol poriadne potešiť.

Českí policajti riešili v piatok bizarný prípad. Muža, ktorý vyhral v kasíne pol milióna českých korún, totiž ešte v ten večer okradla dvojica špekulantov. Navrhli mu, že ho z podniku odprevadia, a po ceste mu peniaze ukradli, informuje portál TV Nova.

Keďže v kasíne nemali potrebnú hotovosť, 57-ročnému výhercovi dali len dvestotisíc a dohodli sa s ním, že si po zvyšok peňazí príde neskôr. Bohužiaľ však opitý a nepozorný neodhadol dvoch mužov z podniku a dal sa nimi okradnúť.

Zatiaľ čo sa jeden z nich po ceste domov rozprával so šťastným mužom, druhý mu rozopol batoh a ukradol celú hotovosť. Hoci sa polícii mužov podarilo vypátrať, na nešťastie výhercu stihli už peniaze minúť. 

„Vďaka pátraniu sa podarilo dvojicu páchateľov stotožniť. Za krádež im hrozí päťročný trest väzenia,“ povedala pre portál policajná hovorkyňa Lucie Konečná s tým, že páchatelia boli už dlhšie „známou firmou“.

Domov
Zdieľať
Diskusia