Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
21. júla 2023, 15:05
Čas čítania 0:32

Brutálna vražda v Štrbskom plese: muž držal druhému hlavu pod vodou tak dlho, kým sa prestal hýbať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K vražde došlo v stredu 19. júla vo večerných hodinách.

V podvečerných hodinách v stredu 19. júla došlo na Štrbskom Plese k brutálnej vražde 40-ročného muža z obce Janíkovce. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove dnes vznieslo v prípade vraždy obvinenie voči 48-ročnému mužovi, informujú na sociálnej sieti.

„Podľa doteraz vykonaného vyšetrovania mal obvinený muž túto stredu v podvečerných hodinách zavraždiť na Štrbskom Plese 40-ročného muža z obce Janíkovce. Tragédii predchádzala hádka, ktorá sa skončila tým, že obvinený mal sotiť nebohého do Štrbského plesa a následne mu zatlačiť hlavu pod vodu a držať pod hladinou, až kým nebohý nejavil známky života,“ priblížili výsledky doterajšieho vyšetrovania.

Policajti zadržali obvineného muža vo štvrtok 20. júla a následne ho umiestnili do cely policajného zaistenia. 

„Po vykonaní potrebných procesných úkonov mu dnes vyšetrovateľ vzniesol obvinenie pre vyššie uvedený trestný čin. Na obvineného bude spracovaný podnet na vzatie do väzby,“ uzavreli v príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia