Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
7. augusta 2023 o 7:41
Čas čítania 0:41

Plat až 2 200 € a množstvo príplatkov: Na finančnej správe hľadajú kolegov na tieto pozície

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Finančná správa pokračuje v zverejňovaní nových pracovných ponúk.

Finančná správa na svojom webe pokračuje vo zverejňovaní nových pracovných ponúk. Okrem zaujímavého platu láka nových kolegov aj na pestrú škálu benefitov.

Medzi novými ponukami na otvorené pracovné miesta nájdeš pozíciu účtovníka štátnych príjmov, kontrolóra a referenta personalistiky. Práve za poslednú pozíciu, ktorú potrebuje finančná správa zaplniť v Bratislave, ponúkajú najzaujímavejší plat. Skladá sa zo základu 1457,50 eura, ku ktorému sa pripočítava výsluhový prídavok vo výške maximálne 692 eur.

O túto pozíciu sa však môžu uchádzať len záujemcovia s dokončeným vysokoškolským vzdelaním druhého stupňa. 

Množstvo benefitov, príplatkov a príspevkov

Platy účtovníkov na daňových úradoch v Banskej Bystrici sa pohybujú na úrovni od 837 eur. Zamestnanci na týchto pozíciách však majú nárok aj na prídavok za výsluhu rokov v maximálnej výške do 460,50 eura. Uchádzači na túto pozíciu zároveň nepotrebujú vysokoškolský titul.

Okrem finančných prostriedkov verejný sektor láka uchádzačov na rôzne benefity ako príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie, príspevok na kultúrne a športové podujatia, príspevok na ošatenie, odmeny pri životných jubileách či šesť týždňov dovolenky.

Kompletnú ponuku pracovných pozícií si môžeš pozrieť na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia