Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
8. augusta 2023, 7:30
Čas čítania 0:43

Veľký zvrat v prípade ženy, ktorú brutálne zavraždili v Dubnici nad Váhom. Obvinený muž sa pokúsil o samovraždu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dozorcom sa muža podarilo zachrániť v poslednej chvíli.

Ján M., ktorý je obvinený z brutálnej vraždy Andrey v Dubnici nad Váhom, sa vo väzbe pokúsil o samovraždu. Portál Aktuality.sk informuje, že sa chcel obesiť priamo v cele a následne ho museli previezť do nemocnice. V poslednej chvíli ho zachránili dozorcovia. Zväz justičnej stráže zatiaľ situáciu nekomentoval.

Obvinený Ján sa k skutku nepriznal, a to ani napriek tomu, že policajtom povedal, že s mačetou a gumenými rukavicami v deň vraždy išiel do prírody. S obeťou sa podľa vlastných slov v ten deň aj rozprával. „Potom sa stalo, čo sa nemalo stať,“ povedal obvinený.

Ján na súde vypovedal, že jeho psychický stav nie je dobrý a pravidelne musí užívať lieky. Už v minulosti strávil pol roka v psychiatrickej nemocnici, odkiaľ ho prepustili vo februári 2023. Dôvodom jeho hospitalizácie bolo práve prenasledovanie Andrey.

Andreu zavraždili mačetou

K vražde 39-ročnej Andrey z Novej Dubnice došlo vo štvrtok 29. júna v ranných hodinách pri novej cyklotrase v záhradkárskej oblasti Lieskovec v Dubnici nad Váhom. Podľahla početným sečným zraneniam. Ján M. čelí obvineniu za obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy spáchaný surovým spôsobom a so sexuálnym motívom.

zvjs
Zdroj: ZVJS
Domov
Zdieľať
Diskusia