Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
21. augusta 2023, 6:37
Čas čítania 0:58

Európa je podľa ruského šéfa rozviedky plná zvráteností a biomechanoidov. Jeho dcéra v nej však navštevuje známe letoviská

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O Európe hovorí ako o nebezpečnom mieste, jeho dcéra tam navštevuje známe letoviská.

Šéf rozviedky Sergej Naryškin upozorňuje Rusov na cestu do Európy, rozmnožili sa v nej podľa jeho slov zvrátenosti. Svojimi výrokmi, ktoré vyslovil na moskovskej konferencii, si vyslúžil posmech. Píše o tom denník Pravda.

„Pre duchovne a fyzicky zdravého človeka je skutočne nepríjemné a niekedy dokonca desivé prísť do Európy – rozmnožilo sa tam toľko rôznych druhov zvráteností,“ citovala agentúra TASS niekdajšieho spolužiaka prezidenta Vladimira Putina. Spriateliť sa mali v roku 1980 počas štúdia na leningradskej akadémii KGB.

Naryškin varoval spoluobčanov pred vycestovaním pre nebezpečenstvo, ktoré v Európe číha. Je pritom známe, že jeho dcéra tam chodí na dovolenky, obľubuje letoviská v Grécku a Taliansku a jeho manželka má zase v Európe rada nákupy. 

„Človek je stvorený na Boží obraz a západniari sa ho snažia nahradiť všetkými druhmi transrodových ľudí a biomechanoidov,“ poznamenal, pričom význam slova „biomechaniod“ neuviedol. To okamžite spustilo diskusie na sociálnych sieťach. 

„Sergej Naryškin nám venoval slovo, ktoré bude odteraz pravidelnou súčasťou nášho programu. BIOMECHANOIDY. Nezáleží na tom, čo to znamená a či to niečo znamená. Toto je slovo, na ktoré sme čakali!“ poznamenal s uštipačným podtónom pod jeho príspevkom Anton Orech. 

5. mája 2024, 12:00 Čas čítania 4:14 Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky

Výraz slova sa v sci-fi literatúre používa pre robota zvieracej alebo antropomorfnej podoby. V televíznej relácii na ruskej stanici Rossija 1 o tomto pojme diskutovali aj moderátor Jevgenij Popov s kremeľským propagandistom Sergejom Markovom. Spoločne došli k záveru, že by ruské elity skutočne nemali chodiť rekreovať na Západ, a keď už tak urobia, „mali sa dať pred cestou zaočkovať proti biomechanoidom“

Domov
Zdieľať
Diskusia